diplomski rad
Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. urn:nbn:hr:217:284826

Čulo, Anja
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Čulo, A. (2017). Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

Čulo, Anja. "Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

Čulo, Anja. "Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

Čulo, A. (2017). 'Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

Čulo A. Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

A. Čulo, "Mehanizam temperaturne osjetljivosti proteina Cas3 iz bakterije Escherichia coli", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:284826

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.