prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:504665

Lenart, Leon
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Lenart, L. (2013). Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

Lenart, Leon. "Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

Lenart, Leon. "Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

Lenart, L. (2013). 'Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

Lenart L. Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

L. Lenart, "Mikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:504665

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.