prikaz prve stranice dokumenta Primjena neslađenih sirovina u proizvodnji piva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena neslađenih sirovina u proizvodnji piva
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:805958

Barišić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Barišić, A. (2020). Primjena neslađenih sirovina u proizvodnji piva (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805958

Barišić, Ana. "Primjena neslađenih sirovina u proizvodnji piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805958

Barišić, Ana. "Primjena neslađenih sirovina u proizvodnji piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805958

Barišić, A. (2020). 'Primjena neslađenih sirovina u proizvodnji piva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805958

Barišić A. Primjena neslađenih sirovina u proizvodnji piva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805958

A. Barišić, "Primjena neslađenih sirovina u proizvodnji piva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805958

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.