diplomski rad
Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:367906

Mijić, Ines
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Mijić, I. (2021). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:367906

Mijić, Ines. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:367906

Mijić, Ines. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:367906

Mijić, I. (2021). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:367906

Mijić I. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:367906

I. Mijić, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:367906

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.