prikaz prve stranice dokumenta Prehrambena vrijednost i kemijski sastav meda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prehrambena vrijednost i kemijski sastav meda
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. urn:nbn:hr:109:157305

Petrović, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Petrović, I. (2009). Prehrambena vrijednost i kemijski sastav meda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157305

Petrović, Ivana. "Prehrambena vrijednost i kemijski sastav meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157305

Petrović, Ivana. "Prehrambena vrijednost i kemijski sastav meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157305

Petrović, I. (2009). 'Prehrambena vrijednost i kemijski sastav meda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157305

Petrović I. Prehrambena vrijednost i kemijski sastav meda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157305

I. Petrović, "Prehrambena vrijednost i kemijski sastav meda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:157305

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.