prikaz prve stranice dokumenta Metode određivanja gustoće za potrebe ispitivanja predpakovina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Metode određivanja gustoće za potrebe ispitivanja predpakovina
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. urn:nbn:hr:109:323943

Jocić, Vlatka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Jocić, V. (2009). Metode određivanja gustoće za potrebe ispitivanja predpakovina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323943

Jocić, Vlatka. "Metode određivanja gustoće za potrebe ispitivanja predpakovina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323943

Jocić, Vlatka. "Metode određivanja gustoće za potrebe ispitivanja predpakovina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323943

Jocić, V. (2009). 'Metode određivanja gustoće za potrebe ispitivanja predpakovina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323943

Jocić V. Metode određivanja gustoće za potrebe ispitivanja predpakovina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323943

V. Jocić, "Metode određivanja gustoće za potrebe ispitivanja predpakovina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323943

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.