prikaz prve stranice dokumenta Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:954520

Jelašac, Anita
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Jelašac, A. (2010). Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520

Jelašac, Anita. "Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520

Jelašac, Anita. "Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520

Jelašac, A. (2010). 'Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520

Jelašac A. Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520

A. Jelašac, "Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:954520

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.