prikaz prve stranice dokumenta Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:335874

Jakupić, Željka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane

Citirajte ovaj rad

Jakupić, Ž. (2010). Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874

Jakupić, Željka. "Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874

Jakupić, Željka. "Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874

Jakupić, Ž. (2010). 'Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874

Jakupić Ž. Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874

Ž. Jakupić, "Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:335874

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.