prikaz prve stranice dokumenta Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:867209

Čengija, Mladen
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Čengija, M. (2010). Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:867209

Čengija, Mladen. "Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:867209

Čengija, Mladen. "Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:867209

Čengija, M. (2010). 'Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:867209

Čengija M. Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:867209

M. Čengija, "Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:867209

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.