prikaz prve stranice dokumenta Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. urn:nbn:hr:109:300209

Vitić, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Vitić, J. (2009). Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300209

Vitić, Jelena. "Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300209

Vitić, Jelena. "Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300209

Vitić, J. (2009). 'Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300209

Vitić J. Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300209

J. Vitić, "Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300209

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.