prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:242105

Jalšić, Valentina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Jalšić, V. (2011). Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105

Jalšić, Valentina. "Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105

Jalšić, Valentina. "Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105

Jalšić, V. (2011). 'Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105

Jalšić V. Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105

V. Jalšić, "Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.