diplomski rad
Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:870449

Pejić, Sonja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Pejić, S. (2016). Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

Pejić, Sonja. "Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

Pejić, Sonja. "Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

Pejić, S. (2016). 'Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

Pejić S. Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

S. Pejić, "Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.