Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:949244
Markuš (udano Keser), Mirela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad
Markuš (udano Keser), M. (2016). Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244
Markuš (udano Keser), Mirela. "Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244
Markuš (udano Keser), Mirela. "Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244
Markuš (udano Keser), M. (2016). 'Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244
Markuš (udano Keser) M. Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244
M. Markuš (udano Keser), "Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949244