diplomski rad
Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:237702

Kušurin, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Kušurin, I. (2016). Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237702

Kušurin, Iva. "Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237702

Kušurin, Iva. "Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237702

Kušurin, I. (2016). 'Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237702

Kušurin I. Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237702

I. Kušurin, "Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237702

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.