završni rad
Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta

Vladimir Veljković (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Veljković, V. (2016). Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294

Veljković, Vladimir. "Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294

Veljković, Vladimir. "Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294

Veljković, V. (2016). 'Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294

Veljković V. Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 18.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294

V. Veljković, "Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294