prikaz prve stranice dokumenta Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović, Darija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Domitrović, D. (2017). Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović, Darija. "Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović, Darija. "Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović, D. (2017). 'Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Domitrović D. Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

D. Domitrović, "Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250188

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.