diplomski rad
Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. urn:nbn:hr:109:222378

Barić, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Barić, M. (2018). Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

Barić, Marija. "Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

Barić, Marija. "Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

Barić, M. (2018). 'Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

Barić M. Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

M. Barić, "Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222378

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.