diplomski rad
Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije

Kristina Perić (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Perić, K. (2018). Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069126

Perić, Kristina. "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069126

Perić, Kristina. "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069126

Perić, K. (2018). 'Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069126

Perić K. Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 21.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069126

K. Perić, "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:069126