diplomski rad
Optimizacija procesa proizvodnje lješnjakovog ulja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:738932

Rot, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Rot, T. (2015). Optimizacija procesa proizvodnje lješnjakovog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:738932

Rot, Tomislav. "Optimizacija procesa proizvodnje lješnjakovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:738932

Rot, Tomislav. "Optimizacija procesa proizvodnje lješnjakovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:738932

Rot, T. (2015). 'Optimizacija procesa proizvodnje lješnjakovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:738932

Rot T. Optimizacija procesa proizvodnje lješnjakovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:738932

T. Rot, "Optimizacija procesa proizvodnje lješnjakovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:738932

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.