diplomski rad
Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:804847

Vidaković, Kristina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Vidaković, K. (2015). Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847

Vidaković, Kristina. "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847

Vidaković, Kristina. "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847

Vidaković, K. (2015). 'Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847

Vidaković K. Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847

K. Vidaković, "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804847

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.