diplomski rad
Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:086384

Friščić, Stjepan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Friščić, S. (2015). Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:086384

Friščić, Stjepan. "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:086384

Friščić, Stjepan. "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:086384

Friščić, S. (2015). 'Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:086384

Friščić S. Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:086384

S. Friščić, "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:086384

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.