prikaz prve stranice dokumenta Alge
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Alge
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:017396

Ladan, Ivona
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Ladan, I. (2013). Alge (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:017396

Ladan, Ivona. "Alge." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:017396

Ladan, Ivona. "Alge." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:017396

Ladan, I. (2013). 'Alge', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:017396

Ladan I. Alge [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 20.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:017396

I. Ladan, "Alge", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:017396

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.