prikaz prve stranice dokumenta Ementaler - kralj svih sireva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ementaler - kralj svih sireva
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:918960

Vukoje, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Vukoje, J. (2020). Ementaler - kralj svih sireva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918960

Vukoje, Jelena. "Ementaler - kralj svih sireva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918960

Vukoje, Jelena. "Ementaler - kralj svih sireva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918960

Vukoje, J. (2020). 'Ementaler - kralj svih sireva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918960

Vukoje J. Ementaler - kralj svih sireva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 18.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918960

J. Vukoje, "Ementaler - kralj svih sireva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:918960

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.