prikaz prve stranice dokumenta Bezglutenska prehrana - prednosti i rizici
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Bezglutenska prehrana - prednosti i rizici
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:400349

Babić, Kristina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Babić, K. (2020). Bezglutenska prehrana - prednosti i rizici (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400349

Babić, Kristina. "Bezglutenska prehrana - prednosti i rizici." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400349

Babić, Kristina. "Bezglutenska prehrana - prednosti i rizici." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400349

Babić, K. (2020). 'Bezglutenska prehrana - prednosti i rizici', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400349

Babić K. Bezglutenska prehrana - prednosti i rizici [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 27.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400349

K. Babić, "Bezglutenska prehrana - prednosti i rizici", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400349

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.