prikaz prve stranice dokumenta Hormetički učinci hrane i prehrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Hormetički učinci hrane i prehrane
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:788702

Stanković, Dominik
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Stanković, D. (2020). Hormetički učinci hrane i prehrane (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788702

Stanković, Dominik. "Hormetički učinci hrane i prehrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788702

Stanković, Dominik. "Hormetički učinci hrane i prehrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788702

Stanković, D. (2020). 'Hormetički učinci hrane i prehrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788702

Stanković D. Hormetički učinci hrane i prehrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788702

D. Stanković, "Hormetički učinci hrane i prehrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788702

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.