prikaz prve stranice dokumenta Konzerviranje mesa soljenjem i salamurenjem
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Konzerviranje mesa soljenjem i salamurenjem
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:231441

Daničić, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Daničić, M. (2020). Konzerviranje mesa soljenjem i salamurenjem (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:231441

Daničić, Martina. "Konzerviranje mesa soljenjem i salamurenjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:231441

Daničić, Martina. "Konzerviranje mesa soljenjem i salamurenjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:231441

Daničić, M. (2020). 'Konzerviranje mesa soljenjem i salamurenjem', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:231441

Daničić M. Konzerviranje mesa soljenjem i salamurenjem [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:231441

M. Daničić, "Konzerviranje mesa soljenjem i salamurenjem", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:231441

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.