prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić, Snježana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vojnić, S. (2020). Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić, Snježana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić, Snježana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić, S. (2020). 'Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Vojnić S. Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

S. Vojnić, "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510860

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.