prikaz prve stranice dokumenta Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:685972

Presečan, Kristina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Presečan, K. (2020). Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685972

Presečan, Kristina. "Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685972

Presečan, Kristina. "Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685972

Presečan, K. (2020). 'Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685972

Presečan K. Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 19.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685972

K. Presečan, "Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685972

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.