prikaz prve stranice dokumenta Sigurnost hrane- karakteristike  zakonodavstva  i izazovi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sigurnost hrane- karakteristike zakonodavstva i izazovi
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:358410

Pintarić, Morena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Pintarić, M. (2020). Sigurnost hrane- karakteristike zakonodavstva i izazovi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:358410

Pintarić, Morena. "Sigurnost hrane- karakteristike zakonodavstva i izazovi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:358410

Pintarić, Morena. "Sigurnost hrane- karakteristike zakonodavstva i izazovi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:358410

Pintarić, M. (2020). 'Sigurnost hrane- karakteristike zakonodavstva i izazovi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:358410

Pintarić M. Sigurnost hrane- karakteristike zakonodavstva i izazovi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 28.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:358410

M. Pintarić, "Sigurnost hrane- karakteristike zakonodavstva i izazovi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:358410

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.