diplomski rad
Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:778618

Dundović, Ana Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Dundović, A. M. (2020). Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778618

Dundović, Ana Marija. "Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778618

Dundović, Ana Marija. "Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778618

Dundović, A. M. (2020). 'Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778618

Dundović AM. Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 26.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778618

A. M. Dundović, "Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778618

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.