diplomski rad
Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:256324

Botak, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Botak, I. (2020). Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324

Botak, Ivana. "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324

Botak, Ivana. "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324

Botak, I. (2020). 'Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324

Botak I. Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324

I. Botak, "Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:256324

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.