diplomski rad
Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:980843

Milošević, Ines
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Milošević, I. (2020). Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:980843

Milošević, Ines. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:980843

Milošević, Ines. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:980843

Milošević, I. (2020). 'Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:980843

Milošević I. Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 19.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:980843

I. Milošević, "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:980843

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.