diplomski rad
Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:011738

Balen, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Balen, I. (2020). Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011738

Balen, Ivana. "Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011738

Balen, Ivana. "Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011738

Balen, I. (2020). 'Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011738

Balen I. Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 19.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011738

I. Balen, "Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011738

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.