diplomski rad
Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:449924

Gudelj, Veronika
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Gudelj, V. (2020). Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924

Gudelj, Veronika. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924

Gudelj, Veronika. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924

Gudelj, V. (2020). 'Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924

Gudelj V. Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 16.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924

V. Gudelj, "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.