diplomski rad
Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:815226

Nadaždi, Helena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Nadaždi, H. (2020). Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226

Nadaždi, Helena. "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226

Nadaždi, Helena. "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226

Nadaždi, H. (2020). 'Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226

Nadaždi H. Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 19.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226

H. Nadaždi, "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.