diplomski rad
Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:987148

Koljđeraj, Antonio
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Koljđeraj, A. (2020). Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

Koljđeraj, Antonio. "Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

Koljđeraj, Antonio. "Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

Koljđeraj, A. (2020). 'Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

Koljđeraj A. Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

A. Koljđeraj, "Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.