diplomski rad
Mikrobiološka i parazitska ispravnost gotovih salata različitog podrijetla
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:044903

Novosel, Fides
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Novosel, F. (2021). Mikrobiološka i parazitska ispravnost gotovih salata različitog podrijetla (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:044903

Novosel, Fides. "Mikrobiološka i parazitska ispravnost gotovih salata različitog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:044903

Novosel, Fides. "Mikrobiološka i parazitska ispravnost gotovih salata različitog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:044903

Novosel, F. (2021). 'Mikrobiološka i parazitska ispravnost gotovih salata različitog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:044903

Novosel F. Mikrobiološka i parazitska ispravnost gotovih salata različitog podrijetla [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:044903

F. Novosel, "Mikrobiološka i parazitska ispravnost gotovih salata različitog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:044903

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.