diplomski rad
Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:239865

Šimunović, Sara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Šimunović, S. (2021). Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239865

Šimunović, Sara. "Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239865

Šimunović, Sara. "Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239865

Šimunović, S. (2021). 'Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239865

Šimunović S. Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239865

S. Šimunović, "Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239865

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.