prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja bezglutenskoga piva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja bezglutenskoga piva
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:757909

Grujin, Antonio
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Grujin, A. (2021). Proizvodnja bezglutenskoga piva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757909

Grujin, Antonio. "Proizvodnja bezglutenskoga piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757909

Grujin, Antonio. "Proizvodnja bezglutenskoga piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757909

Grujin, A. (2021). 'Proizvodnja bezglutenskoga piva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757909

Grujin A. Proizvodnja bezglutenskoga piva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 20.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757909

A. Grujin, "Proizvodnja bezglutenskoga piva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757909

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.