završni rad
Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma
završni rad
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:579329

Jurić, Dino
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Jurić, D. (2014). Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329

Jurić, Dino. "Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329

Jurić, Dino. "Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329

Jurić, D. (2014). 'Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329

Jurić D. Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329

D. Jurić, "Utjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:579329

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.