prikaz prve stranice dokumenta Proteini u vinu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proteini u vinu
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:694027

Džolan, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Džolan, A. (2012). Proteini u vinu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:694027

Džolan, Ana. "Proteini u vinu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:694027

Džolan, Ana. "Proteini u vinu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:694027

Džolan, A. (2012). 'Proteini u vinu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:694027

Džolan A. Proteini u vinu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 17.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:694027

A. Džolan, "Proteini u vinu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:694027

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.