prikaz prve stranice dokumenta Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:642792

Morača, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Morača, M. (2011). Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.] (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

Morača, Maja. "Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

Morača, Maja. "Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

Morača, M. (2011). 'Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

Morača M. Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.] [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 17.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

M. Morača, "Morfološke karakteristike i razvojni stadij soje [Glycine max. (L.) Merr.]", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:642792

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.