prikaz prve stranice dokumenta Probiotici
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Probiotici
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:584663

Mezedi, Nina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Mezedi, N. (2011). Probiotici (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584663

Mezedi, Nina. "Probiotici." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584663

Mezedi, Nina. "Probiotici." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584663

Mezedi, N. (2011). 'Probiotici', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584663

Mezedi N. Probiotici [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 23.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584663

N. Mezedi, "Probiotici", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:584663

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.