prikaz prve stranice dokumenta Toplinski postupci obrade mlijeka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Toplinski postupci obrade mlijeka
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:264202

Mašić, Jurka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Mašić, J. (2010). Toplinski postupci obrade mlijeka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264202

Mašić, Jurka. "Toplinski postupci obrade mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264202

Mašić, Jurka. "Toplinski postupci obrade mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264202

Mašić, J. (2010). 'Toplinski postupci obrade mlijeka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264202

Mašić J. Toplinski postupci obrade mlijeka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 18.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264202

J. Mašić, "Toplinski postupci obrade mlijeka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:264202

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.