prikaz prve stranice dokumenta Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:216671

Ivanković, Ina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Ivanković, I. (2010). Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:216671

Ivanković, Ina. "Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:216671

Ivanković, Ina. "Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:216671

Ivanković, I. (2010). 'Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:216671

Ivanković I. Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 26.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:216671

I. Ivanković, "Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:216671

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.