prikaz prve stranice dokumenta Linija svježih krem sireva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Linija svježih krem sireva
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:021153

Albert, Adela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Albert, A. (2010). Linija svježih krem sireva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:021153

Albert, Adela. "Linija svježih krem sireva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:021153

Albert, Adela. "Linija svježih krem sireva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:021153

Albert, A. (2010). 'Linija svježih krem sireva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:021153

Albert A. Linija svježih krem sireva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 22.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:021153

A. Albert, "Linija svježih krem sireva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:021153

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.