završni rad
Probiotici u mljekarskoj industriji
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:166118

Mladenović, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Mladenović, M. (2010). Probiotici u mljekarskoj industriji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166118

Mladenović, Maja. "Probiotici u mljekarskoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166118

Mladenović, Maja. "Probiotici u mljekarskoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166118

Mladenović, M. (2010). 'Probiotici u mljekarskoj industriji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166118

Mladenović M. Probiotici u mljekarskoj industriji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 28.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166118

M. Mladenović, "Probiotici u mljekarskoj industriji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166118

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.