prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:925195

Blekić, Domagoj
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Blekić, D. (2012). Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

Blekić, Domagoj. "Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

Blekić, Domagoj. "Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

Blekić, D. (2012). 'Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

Blekić D. Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 27.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

D. Blekić, "Optimiranje postupaka slađenja pšenice za proizvodnju dijastatskih sladova", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:925195

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.