prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić, Emil
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Škrbić, E. (2011). Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić, Emil. "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić, Emil. "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić, E. (2011). 'Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić E. Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 26.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

E. Škrbić, "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.