prikaz prve stranice dokumenta Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. urn:nbn:hr:109:373142

Divković, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Divković, I. (2009). Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:373142

Divković, Ivana. "Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:373142

Divković, Ivana. "Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:373142

Divković, I. (2009). 'Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:373142

Divković I. Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 20.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:373142

I. Divković, "Kemijski sastav i svojstva meda i propolisa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:373142

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.